vitaliteit op de werkvloer

Goed in je vel zitten en je daardoor vitaler en gezonder voelen is niet alleen een ding voor thuis.

JUIST op de werkvloer is er een grote behoefte aan een gezonde en vitale omgeving. Dit komt niet alleen doordat we daar over het algemeen de meeste uren van de dag doorbrengen, maar ook doordat de werkdruk bepaalt dat we weinig van onze stoel komen en de lunch achter de computer eten. Een goede zaak dus dat leefstijlprofessionals regelmatig worden ingezet voor een vitaliteitsprogramma.

Begeleiding bij een goede zithouding achter je bureau, een heerlijke stoelmassage of stoelyoga op je werkplek en het buiten bewegen in de lunchpauze zijn allemaal onderdelen die kunnen bijdragen aan het vergroten van de vitaliteit op de werkvloer. Goede voeding met daaraan gekoppeld blijvende gedragsverandering sluit hier heel goed op aan. Die boterham achter de computer kan écht anders. Of loop je steeds tegen dezelfde valkuil aan bijvoorbeeld die grote snoeppot of koekjestrommel bij de koffie-automaat. Of die cappuccino om drie uur als oppepper na een middagdip? We kennen het allemaal wel, maar hoe buigen we deze gewoonte om?

Als werkgever gun je je medewerkers vast een andere kijk op deze vertrouwde patronen. Dit kan zijn door middel van een voedingsadvies op basis van de analyse van de huidige voeding en door duidelijk te krijgen wat écht belangrijk is. Hierdoor kunnen meer bewuste en gezonde keuzes gemaakt worden en blijvend worden verankerd. Zelfs op de werkvloer!

Heb je een bedrijf en wil je je personeel eens in het zonnetje zetten door ze te begeleiden bij het verbeteren van hun gezondheid en vitaliteit op het werk? Neem dan contact met me op. Ik maak graag een uniek en passend programma voor jou en je medewerkers.

Begeleiding bij gezonde leefstijl | Pure en onbewerkte voeding | De Voedingskundige - Oosterhout