pure en onbewerkte voeding

Het voedingsadvies, de recepten en tips die ik met je deel zijn gebaseerd op voeding die zo onbewerkt en puur mogelijk is: dus geen pakjes en zakjes of producten met een enorme lijst ingredi├źnten of toevoegingen.

Het is tegenwoordig voor veel mensen lastig om de juiste keuze in voeding te maken. Berichten in de media maken vaak onzeker en scheppen onduidelijkheid over wat je beter wel of niet zou kunnen eten of welke voedingsmiddelen je zelfs volledig uit je voedingspatroon zou kunnen schrappen. Natuurvoeding is transparant en zal je niet gauw in verwarring brengen, omdat het ook niets te verbergen heeft. What you see is what you get!

Door groenten en fruit te kopen van het seizoen en zelf te koken met pure en onbewerkte producten zorgt ervoor dat je echt gaat zien wat je eet. Je krijgt een andere kijk op voeding en je keuzes zul je bewuster gaan maken.

Wat je voedingsvraagstuk ook is, wat je beoogde verandering ook is, kiezen voor onbewerkte voeding is het beste wat je je lichaam en gezondheid kunt geven!

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in mijn moestuin. Het zaaien, planten en het zien groeien van mijn eigen groenten en fruit is voor mij puur genieten. Ik vind het zo bijzonder wat de natuur ons allemaal geeft! Het is voor mij dan ook echt een feestje om te koken met mijn eigen oogst en dat maakt me enthousiast om in mijn praktijk anderen hierin te inspireren!

PuurGezond

Ik ben aangesloten als PuurGezond professional. Dit houdt in dat ik de visie deel van PuurGezond om zo onbewerkt, gezond en bewust mogelijk te eten zonder dat dit heel ingewikkeld hoeft te zijn.

Pure producten leveren meer vitamines, mineralen, vezels en andere voedingsstoffen dan geraffineerde producten. Door te kiezen voor groenten, fruit, vis, vlees, graanproducten, zuivel, eieren, noten en zaden, geef je je lichaam volwaardige voeding.

PuurGezond biedt een scala aan praktische recepten en voedingstips, zodat je deze heel makkelijk kunt integreren in je dagelijks leven.