persoonlijk advies

Wil je je fitter en vitaler voelen door voeding, afvallen of juist aankomen? Heb je onverklaarbare klachten na het eten van bepaalde voedingsmiddelen of wil je je huidige eetpatroon of dat van je gezin eens onder de loep nemen?
Verandering van voedingspatroon is verandering van gedrag. Blijvend je gedrag veranderen is lastig. Een goede en professionele begeleiding is dan erg belangrijk.
Ik begeleid en ondersteun je hier graag bij!

Persoonlijke benadering

Praten over eetgedrag is erg persoonlijk en voelt vaak het prettigst in je eigen omgeving. Ik kom graag naar je toe!
Aan de hand van jouw vraag en persoonlijk verhaal onderzoek ik je eetpatroon. Vervolgens stel ik een persoonlijk advies voor je op, zodat je aan de slag kunt met het veranderen van je eetgewoonten. Als ik bij je thuis ben kan ik ook kijken naar de voedingsmiddelen in je voorraadkast en denk praktisch met je mee. Op deze manier help ik je inzicht te krijgen in wat jouw voedingspatroon met en voor je lichaam doet.

Jij in de hoofdrol

Wat het voedings- of gezondheidsvraagstuk ook is, het gaat erom dat het bij jou past, dat het voor jou gaat werken en dat jij je prettig voelt bij de verandering die JIJ wilt doorvoeren. Met andere woorden, jij bent uniek en daar pas ik mijn advies en begeleiding op aan.