over mij

Even voorstellen ...

Soms krijg je in je leven de mogelijkheid om nieuwe deuren te openen.

Dit gebeurde mij in 2015, nadat ik een flink aantal jaren gewerkt had in de hectische wereld van het zakentoerisme. Ik wilde me heel graag gezonder en fitter voelen en begon aan een zoektocht naar het vinden van de juiste voeding voor mij in combinatie met voldoende beweging én ontspanning.

Het lezen van talloze boeken bracht me vele tips, maar het lukte me niet om hiermee alles op een rij te krijgen om zo een gezond en vitaal leven te gaan leiden. En dat was juist wel waar ik naar op zoek was. In plaats van het ene na het andere boek van de nieuwste dieetgoeroe te lezen, van alles te proberen en hier dan uiteindelijk geen goed gevoel aan over te houden, zocht ik duidelijkheid.

Ik besloot het roer volledig om te gooien: ik zegde mijn stressvolle baan op en ging weer studeren. Zo heb ik me professioneel kunnen omscholen tot voedingskundige.

Mijn zoektocht naar de juiste voeding en leefstijl duurde lang. Te lang wat mij betreft. En ik merkte op: het kan toch niet de bedoeling zo lang zoekende te zijn naar een juist voedings- en leefpatroon!
Om anderen met dezelfde vragen over voeding en leefstijl deze lange zoektocht naar antwoorden te besparen, startte ik mijn eigen praktijk: De Voedingskundige.

Met veel enthousiasme adviseer, begeleid en inspireer ik mijn cliënten bij voedings- en leefstijl vraagstukken. Daarnaast geef ik inzichten in eigen gedrag en zet ik in op een blijvende verandering van leefstijl en een positieve en transparante kijk op voeding. A new way of life!

Mijn achtergrond

De opleidingen die ik gevolgd heb om jou goed en kundig te kunnen begeleiden zijn:

  • Natuurvoedingskundige – 
    3 -jarige opleiding aan Academie Kraaybeekerhof te Driebergen
  • Opleiding Acceptance & Commitment Training  Eten = Gedrag –
    opleiding in gedragskunde voor voedingsprofessionals
  • Aangesloten bij PuurGezond –
    platform door diëtisten voor voedingsprofessionals

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Onder het kopje begeleiding vind je meer informatie over mijn werkwijze.

Graag tot ziens!

Suzanne Krijger