over mij

Ik stel me graag aan je voor…

Soms krijg je in je leven de mogelijkheid om nieuwe deuren te openen.
Dit gebeurde mij in 2015. Totdat ik een flink aantal jaren gewerkt had in de hectische wereld van het zakentoerisme en mijn creativiteit niet meer kwijt kon in dit vak. Ik was toe aan wat anders en zegde mijn baan op.

Ik ging me volledig focussen op mijn gezondheid om me zo fit en vitaal mogelijk te voelen. Het was al een hele tijd geleden dat ik me echt goed had gevoeld, dus er was werk aan de winkel. Mijn zoektocht naar goede en gezonde voeding, voldoende beweging en de nodige ontspanning werd in gang gezet. Door te gaan studeren heb ik me professioneel kunnen omscholen tot natuurvoedingskundige.

Om anderen met dezelfde vragen over voeding en leefstijl een lange zoektocht te besparen, startte ik na het behalen van mijn diploma mijn eigen praktijk: De Voedingskundige.

Met veel enthousiasme adviseer, begeleid en inspireer ik mijn cliënten bij voeding- en leefstijl vraagstukken. Daarnaast ben ik ACT gedragscoach en geef ik je inzicht in je eigen gedrag. Mijn inzet voor jou is een blijvende verandering van leefstijl en een transparante kijk op voeding.
A new way of life!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Lees in alle rust mijn website door voor meer informatie en neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Graag tot ziens!

Suzanne Krijger

Mijn achtergrond

De opleidingen die ik gevolgd heb om jou goed en kundig te kunnen begeleiden zijn:

  • Natuurvoedingskundige, 3 -jarige holistische opleiding aan Academie Kraaybeekerhof te Driebergen
  • Opleiding tot ACT gedragscoach Eten = Gedrag, gedragskunde voor voedingsprofessionals
  • Aangesloten bij PuurGezond Landelijk platform door diëtisten voor voedingsprofessionals
  • Aangesloten bij ACT en Leefstijl Landelijk platform voor voeding-en leefstijlprofessionals die werken met ACT binnen hun begeleiding              

NIBIG Wkkgz registratie:  nummer 730047