over mij

Ik stel me graag even aan je voor…

Soms krijg je in je leven de mogelijkheid om nieuwe deuren te openen. 
Dit gebeurde mij in 2015. Nadat ik een flink aantal jaren gewerkt had in de hectische wereld van het zakentoerisme en mijn creativiteit niet meer kwijt kon in mijn werk belandde ik in een burn-out. Vanaf dat moment wilde ik me heel graag weer gezonder en fitter voelen en begon aan een zoektocht naar het vinden van de juiste voeding voor mij in combinatie met voldoende beweging én ontspanning.

Het lezen van talloze boeken bracht me veel informatie, maar veel tips uit deze boeken werkten niet voor mij. Hoe kwam ik erachter wat dan wel voor mij zou kunnen werken om me weer fit, gezond en vitaal te voelen?  In plaats van het ene na het andere boek van de nieuwste voedings- en leefstijlgoeroe te lezen, van alles te proberen en hier dan uiteindelijk geen goed gevoel aan over te houden, zocht ik duidelijkheid.

Ik besloot het roer volledig om te gooien: ik zegde mijn stressvolle baan op en ging weer studeren. Zo heb ik me professioneel kunnen omscholen tot voedingskundige.

Mijn zoektocht naar de juiste voeding en leefstijl duurde te lang. En ik merkte op: het kan toch niet de bedoeling zijn zo lang te moeten zoeken naar een juist voeding- en leefpatroon!
Om anderen met dezelfde vragen over voeding en leefstijl deze lange zoektocht naar antwoorden te besparen, startte ik mijn eigen praktijk: De Voedingskundige.

Met veel enthousiasme adviseer, begeleid en inspireer ik mijn cliënten bij voeding- en leefstijl vraagstukken. Daarnaast geef ik inzichten in eigen gedrag en zet ik in op een blijvende verandering van leefstijl en een positieve en transparante kijk op voeding.
A new way of life!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Lees in alle rust mijn website door voor meer informatie of neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Graag tot ziens!

Suzanne Krijger

Mijn achtergrond

De opleidingen die ik gevolgd heb om jou goed en kundig te kunnen begeleiden zijn:

  • Natuurvoedingskundige, 3 -jarige opleiding aan Academie Kraaybeekerhof te Driebergen
  • Opleiding Acceptance & Commitment Training Eten = Gedrag, opleiding in gedragskunde voor voedingsprofessionals
  • Aangesloten bij PuurGezond, platform door diëtisten voor voedingsprofessionals

NIBIG Wkkgz registratie:  nummer 730047