natuurlijke voeding

Het voedingsadvies, de recepten en tips die ik met je deel zijn gebaseerd op voeding die zo onbewerkt en puur mogelijk is : dus geen pakjes en zakjes of producten met een enorme lijst ingrediënten. 

Het is tegenwoordig voor veel mensen lastig om de juiste keuze in voeding te maken. Berichten in de media maken vaak onzeker en scheppen onduidelijkheid over wat je wel of niet het best zou kunnen eten of welke voedingsmiddelen je zelfs volledig uit je voedingspatroon zou moeten schrappen voor een langer en gezonder leven.

Natuurvoeding is transparant en zal je niet gauw in verwarring brengen, omdat het ook niets te verbergen heeft. What you see is what you get!
Producten die ontstaan vanuit hun eigenheid, zonder toevoegingen, zonder ingrediëntenlijst. Dit is jezelf voeden op zijn best!

Goede voeding uit de natuur is niet moeilijk te vinden. Meegaan met de golfbeweging van de seizoenen zorgt er al vaak voor dat je de beste keuze voor je lichaam maakt en de juiste voedingsstoffen binnen krijgt.
Wat je voedingsvraagstuk ook is, wat je beoogde verandering ook is, kiezen voor onbewerkte voeding is het beste wat je je lichaam en gezondheid kunt geven!

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in mijn moestuin. Het zaaien, planten en het zien groeien van mijn eigen groenten en fruit is voor mij puur genieten. Ik vind het prachtig wat de natuur ons te bieden heeft en het maakt me enthousiast om in mijn praktijk anderen hierin te inspireren!

PuurGezond

Ik ben aangesloten als PuurGezond professional. Dit houdt in dat ik de visie deel van PuurGezond om zo onbewerkt, gezond en bewust mogelijk te eten zonder dat dit heel ingewikkeld hoeft te zijn.

Pure producten leveren meer vitamines, mineralen, vezels en andere voedingsstoffen dan geraffineerde producten. Door te kiezen voor groenten, fruit, vis, vlees, graanproducten, zuivel, eieren, noten en zaden, geef je je lichaam volwaardige voeding.

PuurGezond biedt een scala aan praktische recepten en voedingstips, zodat je deze heel makkelijk kunt integreren in je dagelijks leven.