De Voedingskundige

Advies en begeleiding

Heb je onverklaarbare klachten na het eten van bepaalde voedingsmiddelen of wil je je huidige eetpatroon of dat van je gezin onder de loep nemen? Wil je je fitter en vitaler voelen door voeding, afvallen of juist aankomen?
Voor alles wat je in je lichaam met voeding wilt bereiken, is een verandering van voedingsgedrag nodig. Een goede begeleiding hierbij is belangrijk. Ik help je hier graag bij!

Persoonlijke benadering

Praten over eetgedrag is iets persoonlijks en voelt vaak het prettigst in je eigen omgeving. Ik kom graag naar je toe!
Aan de hand van jouw vraag en persoonlijk verhaal onderzoek ik je eetpatroon en kijk ik naar de voedingsmiddelen in je voorraadkast. Op deze manier help ik je inzicht te krijgen in wat jouw voedingspatroon met je lichaam doet. Vervolgens stel ik een persoonlijk advies op voor het veranderen van je eetgewoonten, met in de basis natuurvoeding.

Jij in de hoofdrol

Wat het voedings- of gezondheidsvraagstuk ook is, het gaat erom dat het bij jou past, dat het voor jou gaat werken en dat jij je prettig voelt bij de verandering die JIJ wilt doorvoeren.

Kleine stappen

Een verandering van voedingspatroon is een verandering van gedrag. Gedrag blijvend veranderen is ontzettend lastig, maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ook op langere termijn het nieuwe voedingspatroon kunt vasthouden en dat het een gewoonte wordt. Met mijn ervaring en specialisatie (ACT) zal ik je stap voor stap begeleiden in dit veranderingsproces.

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.

Tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor het voedingsadvies en de bijbehorende persoonlijke begeleiding.

Kennismakingsgesprek

Gratis

Intake gesprek van 1,5 uur, inclusief uitgebreide analyse voedingspatroon

€ 75,-

Vervolgconsult van 60 minuten

€ 55,-

Elke 30 minuten extra

€ 25,-

Telefonisch consult

€ 35,-

e-Mail consult

€ 35,-

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Het voedingsadvies en de begeleiding van een Natuurvoedingskundige wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Copyright 2020 © De Voedingskundige